onsdag 7 december 2016

Kväller

Tjingeling!

Här sitter jag och skriver ett kvällsinlägg i väntan på att det enda TV programmet jag vill se ikväll ska börja. Jag har fastnat för den Danska serien “Norskov” som börjar klockan 23 på¨TV4 eller på TV4 play..

Den uppmärksamme kanske ser att jag försökt jula till min blogg? Det är vad jag har pysslat med dagtid, istället för att göra något nytta här hemma eller blogga. Kan ju erkänna att det inte alls är lika kul att göra egna bakgrunder nu, som det var förr. Jag saknar mitt älskade PSE, som försvann med gamla datorn. Nu får jag försöka få ihop det med “Paint.net” och “PhotoScape”, men det är långt ifrån lika bra.

Saknar detta så mycket Sad smile

Igår blev återigen skolmötet inställt. Den här gången var det lilltjejen som hade en sprängande huvudvärk och frossa och kände inte alls för att ge sig iväg ut. Hon fick krypa ner i sängen igen, men ett par värktabletter senare så kände hon sig lite bättre, men då hade jag ju redan avbokat mötet.

Juligt

Istället bestämde vi oss för att plocka upp nya julgranen och klä den. Kändes riktigt kul att få göra detta efter att inte haft en julgran på flera år. Lilla pälsklingen tyckte också att detta var spännande och skulle nosa på nästan varenda julgranskula.

julkulor

Det tog rätt hårt på min rygg att fixa med granen, trots att vi hjälptes åt dottern och jag. Idag har jag fått lida av mitt tilltag, fast jag tror nog att det ruggiga vädret också spelar roll?

Imorgon (torsdag) blir det nog inget bloggande, för då ska jag möta äldsta dottern på stan och så ska jag till sjukhuset för att hämta lilltjejens bolltäcke som har kommit nu, efter ett års vänte tid. Bättre sent än aldrig! Nu hoppas vi bara att det kommer att få henne att sova bättre och tryggare.

Tack för era vänliga kommentarer i förra inlägget. Ni är guld värda allihopa.

blogg_224518 png

Underskrift png

2 kommentarer:

 1. Så mysigt me´ Julgran ❤️ ...
  /Kram finaste!

  SvaraRadera
 2. Hej, jag fastnade inte för den serien, såg iofs bara första avsnittet. Däremot är onsdagar helt körda för mig, jag vill se Greys Anatomy, Syrror, och Konstnärsdrömmar, alla går samtidigt! På torsdagar däremot hittar jag inget som faller på läppen, därför har jag målat på min tavla, duschat och surfat på nätet. Skönt också det ibland, att låta teven vara avstängd.
  Och nu undrar jag vad ett bolltäcke är, så nu lär jag googla...
  Kram

  SvaraRadera

Här är det Morsans regler som gäller. I kommentarsfältet råder nolltolerans mot otrevliga kommentarer, men alla andra tas med glädje och tacksamhet emot.
//Morsan ❤️