måndag 21 november 2016

Jag tror det har vänt

Jaha ja! Så var det början av ännu en ny vecka och november börjar lida mot sitt slut. Jag har lite svårt att förstår att veckorna försvinner i en sådan rasande fart. Det är väl det som är ett tydligt tecken på att man verkligen börjar bli äldre?

gumma

Mina veckor är sig ju rätt lika och det händer inte så mycket kul, så man kan ju tycka att tiden borde gå långsamt istället? Brukar man inte säga att tiden går fort när man har kul? Jag vill ju inte på stå att mina veckor är så värst skojiga och händelserika och framför allt inte den sista förkylningsveckan.

Jag tror faktiskt att min förkylning nådde sin kulmen i lördagskväll och förhoppningsvis kommer det bara bli bättre nu? I lördagskväll hade jag en nära-döden-upplevelse i form av en fruktansvärd hostattack. Jag hostade så att lungorna var på väg upp och ögonen höll på att ploppa ur sina hålor och jag fick stickningar ut i högerarmen, troligen på grund av syrebrist, då jag knappt kunde andas. Skit läskigt!

StressedOut

I natt var den första natten på en hel vecka som jag kunnat sova hyfsat bra,  men jag är ändå trött. Skulle egentligen gått till tvättstugan och tvättat lakan idag, men det fanns ingen ork till det. Som tur var hittade jag en ledig tid på onsdag fm istället, så förhoppningsvis blir det en bättre dag.

Trots att jag inte mår så bra, så ville jag absolut iväg och köpa hem en del julpynt igår, även om älsklingen försökte skjuta fram det. Men jag vet att för varje helg ju närmare ju vi kommer, ju svårare är det att få med honom ut och handla.

Älsklinge gillar verkligen inte att gå i affärer och vill därifrån så fort som möjligt. För mig som inte klarar av att stressa, blir shopping med älsklingen inte den bästa. Så vi konsenterade oss på att hitta det som är tungt, så det blev en plastgran, samt pynt till den.

1046904-Royalty-Free-RF-Clip-Art-Illustration-Of-A-Cartoon-Man-Pushing-A-Shopping-Cart

Det finns några mer grejor jag vill ha, men de tänker jag åka och köpa på egenhand och i min egen takt. Förhoppningsvis orkar jag ge mig iväg ut redan imorgon?

Nu ska jag strax ta ut min lilla pälskling och kanske göra lite nytta, om jag orkar.

Ha en fortsatt bra start på denna nya vecka!

Underskrift png

6 kommentarer:

 1. Härligt att det vänt :)
  /Kram ❤️

  SvaraRadera
 2. Hej du där borta, det är inte många män som gärna följer med på shopping. Hasse brukade slänga av mig vid Rusta eller Dollarstore och åka till Systemet eller o tanka eller nåt annat, nu kommer jag ju så sällan iväg och inga pengar har jag heller så det kvittar. Julångesten har ju blivit bättre med åren men jag hoppar gärna över hela den helgen fortfarande. Dottern har ju ett nytt liv med en ny man så hon har tänkt att baka och pyssla, o jag tycker det är så det ska vara. De som gillar julen ska pynta och fira o inte hänga upp sig på motsträviga föräldrar. Tänk om jag blir bjuden på julmiddag vid färdigt dukat bord? Njae, skulle inte tro det...
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Jag är ingen shopping människa heller och numera föredrar jag att lulla runt själv, för då kan jag titta på bara det som jag ev ska köpa och göra det i min egen takt. Ibland är det kul att shoppa med döttrarna, men då blir det enbart som sällskap.
  Julen har jag väldigt blandade känslor inför. Framför allt när det kommer till julklappar och ekonomi. Att ge och göra någon glad är ju kul, men så sätter ju ekonomin upp begränsningar. Sen är det det där med rättvisa, om den ena får så måste ju även den andra få. Fast jag har lite svårt för det, för vissa får paket från många olika håll och andra bara från några få och då blir det ju också orättvist. Nu har jag begränsat julklappsinköpen till bara dem som jag firar jul tillsammans med. Så du firar inte jul med din dotter? Så synd att du bor så långt borta, annars kunde du kommit och firat med oss.
  Kramis! ❤️

  SvaraRadera
 4. Skönt att förkylningen börjar ge sig. Det är ju så jobbigt med sån hosta, man hostar nästan upp inälvorna... Jag har tur som har en älskling som inte har nåt emot att gå i affärer :-) Kom du iväg på shopping på egen hand? Skickar dig ett helt gäng kramar! ♥♥♥♥

  SvaraRadera
 5. Jag tror allt går så fort numera på grund av nätet och att man sitter mer och timmarna bara rusar iväg. När det inte fanns nåt internet och mobiltelefon så gjorde man mer och dagarna blev längre

  Sån hosta hade jag också en dag och trodde jag skulle dö. Det var fruktansvärt jobbigt för kroppen. Jag höll på att bli frisk men har fått tillbaka lite hosta och halsont, men ingen feber

  Det är verkligen skönt att få allt julpyssel överstökat så man får ha en vilsam december. Vi har aldrig själva varit så tidiga med att ha alla julklappar klara och även mycket av pyntet. Vi brukar annars vara i sista minuten ;)

  Ha en skön onsdag
  kram från
  Malin

  SvaraRadera

Här är det Morsans regler som gäller. I kommentarsfältet råder nolltolerans mot otrevliga kommentarer, men alla andra tas med glädje och tacksamhet emot.
//Morsan ❤️