lördag 19 november 2016

Host host

Hostan har tagit över mitt liv, främst nattetid och näsan har börjat rinner konstant. Jag är så fin med min nya röda mustasch…NOT!

FullSizeRender rödmusche

Igår fredag tyckte jag mig känna mig lite bättre och trodde det värsta var över. Morgonen bestod av BUP besök, där det helt oförberett dök upp en ny stjärna i form av en ung kvinnlig kurator.

Min dotter har ju helt tappat tron på dem på BUP, så det ska bli spännande och se om den nya tjejen ska nå fram till M? Jag kan inte annat än hoppas att hon ska lyckas.

Läkaren blev inte kvar så länge, så jag hann inte ens fråga allt jag hade på hjärtat. Mina funderingar kring hennes halsbränna och svaren på hennes blodprover hann jag aldrig fråga om innan han försvann ut ur rummet för att hämta några papper. Sen var det bara sköterskan som kom tillbaka själv och läkaren kom aldrig tillbaka. Jag tycker det är dåligt att lämna ett samtal utan att ens säga hejdå.

medical2_tnb kopia

Innan han lämnade oss hann jag iallafall fråga om min dotter darrhänthet och det var två av hennes tre olika mediciner som har det som en biverkning, så den ena skulle vi sluta med.. Vi fick också besked om att han villa få en snabbutredning på om eventuell ADD snarast och den kommer utföras av M:s nya psykolog.

Efter sjukhusbesöket tog vi en liten vända på stan som vi avslutade med en fika på Espresso House innan vi åkte hem till pälsklingen. Väl hemma hann jag bara med en dusch och fixa en sen lunch och slänga ihop en sockerkaka tills älsklingen kom hem.

IMG_0912

Han avlöste i princip min dotter som drog iväg för att tillbringa helgen hos pojkvännen. Älsklingen och jag hann även med en fika innan vi åkte för att veckohandla innan den värsta fredagsruschen blev allt för påtaglig. I bilen på vägen hem kände jag hur feberkänslan började ta över i min kropp och framåt kvällen var jag och min förkylning tillbaka på ruta ett igen och det blev ännu en galen hostnatt.

Älsklingen jobba idag, men kommer hem strax efter 12 och då vet jag ju av erfarenhet att han är helt slut och kommer somna i soffan så snart han sätter sig där efter att han ätit sin lunch. Normalt tycker jag att det är rätt tråkigt, då vi har så lite tid tillsamman i veckorna, men idag skulle jag ändå inte orka med att ge mig iväg ut.

Den här helgen tänker jag göra så lite som möjligt. Både älsklingen och jag behöver vila och den här helgen är vi ju helt ensamma hemma och inga besök inplanerade. Vi får se om vi tar oss iväg ut imorgon och handlar hem lite julpynt? Skulle ju vara bra med tanke på att första advent är redan nästa helg.

Ha en fortsatt fin helg! ❤️

Underskrift png

4 kommentarer:

 1. Usch och fy vad dåligt av läkaren att bara gå iväg så där! :-( Förstår att M inte gillar den mottagningen, det hade inte jag gjort heller. Jag har tillbringat helgen till att sova, har knappt gjort nåt annat.... Sov 12 timmar i sträck inatt. Men känner mig ändå inte färdigsoven... Vad jobbigt med din förkylning! Hoppas du mår lite bättre idag vännen, och hoppas också att du har en fin söndag med din älskling! Hälsa honom så gott från mig. Puss & kram! ♥

  SvaraRadera
 2. Det var mig en oartig läkare! Hej förresten din sjukling! Trist att du däckat under förkylningen. Men tittar man ut förstår man varför...Och detta kompakta mörker, man blir som tokig! Bor man i stan har man i alla fall gatubelysning och neonskyltar och grannars upplysta fönster, här finns EN lykta på husgaveln, annars ingenting. Går inte ens ut på gården utan min pannlampa, deprimerande. Jag håller tummar o tår för att tösen ska få adekvat hjälp förstås! Det vore väl på tiden...
  Krya-kram

  SvaraRadera
 3. Mmmm här doftar de´ ljuvligt nybakad sockerkaka hihi ....
  Hoppas hostan gett med sig lite/Kram

  SvaraRadera
 4. Hoppas du mår bättre idag.
  Kram ❤️

  SvaraRadera

Här är det Morsans regler som gäller. I kommentarsfältet råder nolltolerans mot otrevliga kommentarer, men alla andra tas med glädje och tacksamhet emot.
//Morsan ❤️