onsdag 16 november 2016

Förkylningstider

Nu har förkylningen intagit min kropp. Vaknad med halsont i måndags och hoppades på att det skulle ge med sig, men så blev det inte den här gången. Igår var det ännu mer ont och jag kände förkylningen i hela kroppen.

Igår kväll intog även hostan min kropp och natten har bjudit på mer hosta än sömn. Tyvärr drabbade inte hostan bara mig, även älsklingen fick sömnsvårigheter och till sist valde han att lägga sig på soffan. Jag hoppas han fick en stunds sömn där innan han skulle till jobbet.

1046537-Royalty-Free-RF-Clip-Art-Illustration-Of-A-Cartoon-Woman-With-A-Cold kopiera

Hostan fick mig ur sängen tidigt, halv sex gav jag upp sängläget. Även jag förflyttade mig till soffan, men där valde jag en upprätt ställning och en kopp med varmt honungsvatten. Min lilla pälsklingen var inte helt nöjd med denna tidiga morgon.

IMG_0899

Vid åtta tiden gick vi ut en liten sväng så hon skulle få göra sitt. Jag valde att kliva i gummistövlarna eftersom jag sett att det var ett riktigt ruggväder ute. När vi gått en liten bit märkte jag att det fläckvist var väldigt halt.

Gummistövlar och halka är inte någon bra kombo, så det blev en stapplig morgonpromenad i dimman och jag valde att försöka hålla mig på gräset i mesta möjliga mån..

Onsdagsrugg med halka

Isfläckar på asfalt, frost prassel i gräset och bland löven, samt frysta vattendroppar i träden.

Det blir till att vila och ta det lugnt idag och kanske lite slumrande framför TV:n om hostan tillåter. Pälsklingen lade sig till rätta på min kofta som låg på en kudde i soffan så fort vi kom in och där sover hon sött nu.

IMG_0907

Ha en fortsatt fin onsdag!

Underskrift png

3 kommentarer:

 1. Tråkigt att du också fått denna virus. Den börjar med hosta och halsont. Nu har jag även segt slem men det kan bero på min allérgi.

  Det är bara att vila som du säger. Vi hade regn i går men nu har snön kommit tillbaka lite och det är nollgradigt.

  Krya på dig
  kram från
  Malin

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt att du blivit förkyld :-( Hoppas det inte är den långvariga sorten och att du snart blir bättre. Kramar från mig! ♥

  SvaraRadera

Här är det Morsans regler som gäller. I kommentarsfältet råder nolltolerans mot otrevliga kommentarer, men alla andra tas med glädje och tacksamhet emot.
//Morsan ❤️