tisdag 1 november 2016

Nystart

Här sitter jag med en koppkaffe, datorn och en helt ny blogg. Jag hoppas på att kanske just du sitter där på andra sidan skärmen med en egen mugg kaffe eller te?

Jag måste erkänna att jag är väldigt ringrostig på att blogga. Det var försommaren 2015 som jag avslutade min gamla blogg och jag inser att jag har glömt det mesta. Det har tagit mig en hel dag att komma på hur jag skulle få header och bakgrund på plats.

OpportunityLost2_tns_thumb1

Det var en av mina “gamla” bloggvänner som sa att hon saknade mig och min blogg och det var det som fick mig att fixa till en helt ny blogg. Att fortsätta skriva på min gamla hade jag ingen lust med efter ett så långt uppehåll. Det känns bättre att börja om på något helt nytt.

Mitt liv ser lite annorlunda ut idag, då vi har flyttat till en ny stad för att bo tillsammans med mannen i mitt liv. Eftersom jag haft en nystart i livet, så känns det rätt att ha det även när det gäller bloggandet.

Det första året efter våran flytt levde vi väldigt trångt i min sambos lilla 2:a. Det var jag, min älskling, min pälskling och båda döttrarna. Golvytorna lyste med sin frånvaro då det stod saker på varje liten kvm.

moving-in-our-red-truck_thumb1

Äldsta dottern bröt upp med sin sambo och blev bostadslös, så hon flyttade hem igen precis lagom tills vi skulle flytta in hos min sambo, så då blev vi 4 personer i en 2:a.. Men allt går om man bara vill…

Det tog ett år innan turen var på våran sida och vi fick tag i en större lägenhet i samma port. Den ligger på markplan med egen ingång och med en liten uteplats som redan hade staket. Så min lilla pälskling har kunnat ligga ute och kika på allt som rör sig och häls på hundkompisarna när de går förbi.

20160627_073954542_iOS_thumb

Vid skolstarten började äldsta dottern på en folkhögskola där hon även bor. Och det bästa av allt är att den ligger nära oss, så vi kan ses ofta. Lillasyster är också nöjd, då hon äntligen fått ett eget rum igen.

Nu får det vara nog för den här gången…för nu är kaffet slut.

cute-wink-smiley

Underskrift

11 kommentarer:

 1. Puss gumman och det ska bi kul att följa dig.. <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Du själv då, bloggar inte du längre? Fast jag kan tänka mig att du kanske inte har så mycket tid över till det längre.
   Puss & Kram <3

   Radera
 2. Men så roligt, välkommen in i bloggosfären igen! Vi är en borttynande skara och det tycker jag är så trist. Facebook o Instagram i all ära, men inte lär man känna varandra på det sättet....där visar man bara upp en ytlig fasad. Roligare då att tjöta med bloggar och kommentarer...tycker jag, som ju har gott om tid för sådant. Har senaste dagarna funderat på utbrändhet igen, nu är det åter ett högaktuellt ämne pga Mia Skäringer och Nanne Grönwall och det är ju bra att det åter uppmärksammas. För jag tycker att just de supersnabba coola sociala medierna hjälper till att haussa upp fenomenet, genom att man inte ens tar sig tid att läsa några textrader utan bara publicerar och delar snabba bilder...inte konstigt man blir utmattad, eller hur? Nu ska jag låta dig fundilera på nästa inlägg, vi hörs snart igen ! Kramar från pörtet

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, vännen! Du är ju orsaken att jag dragit igång igen. Har fått frågan förr, men då har det inte klickat. Men nu känner jag att jag både har tid och lust att ge mig på detta med bloggande igen.
   Tror du har helt rätt när det kopplingen mellan psykisk ohälsa av alla och alla snabba sociala medier. Hos väldigt många, främst yngre kanske, skapar det en inre stress att alltid vara tillgänglig och visa upp ett vackert jag och ett perfekt liv. Vilket är näst till en möjlighet att leva upp till.
   Kramis! <3

   Radera
 3. Välkommen tillbaka till bloggvärlden. Du har varit saknad! Tyvärr är det många som slutat blogga, och jag har väl inte alltid någon blogglust. Har slutat ett antal gånger, men återkommit. Kram <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vännen! Nu känns det ju riktigt bra att vara igång igen, men sen är det ju svårt att veta om det kommer att hålla i sig? När bloggvänner lägger av att skriva, så är det lätt att man tappar lusten själv. Men jag är glad att så pass många av er trots allt tycks finnas kvar i bloggvärlden. FB är väl ett bra sätt att kunna hålla kontakt, men de flesta av oss bloggare är inte lika flitiga på att skriva och lämna ut sig på FB, som man kanske gör lite mer i sin privata blogg. Det är ju trots allt här i bloggvärlden som vi lärt känna varandra och jag anser att de festa av mina bloggvänner är bättre vänner en folk jag känt och umgåtts med i IRL, oavsett jag träffat er i verkliga livet eller inte.
   Kramis!♥♥♥

   Radera
 4. Åh vad roligt att du är tillbaka!!!! ♥ Välkommen! Har verkligen saknat din blogg och dig såklart ♥ Ska bli roligt att följa dig igen.
  Puss & kram från Pisan! ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, söta du! Nu har det gått en dag sedan jag började pyssla ihop den här nya bloggen och några timmar sedan första inlägget postades. Nu känns det riktigt bra. Den positiva responsen jag fick från dig och andra "gamla" bloggvänner, både här i kommentarsfältet och via messenger gör det extra kul att vara igång igen. Nu inser jag hur mycket jag saknat er alla, även om vi haft kontakt via FB.
   Kramis ♥♥♥

   Radera
 5. Åååååå är sååååå glad att du har börjat blogga igen är inte riktigt samma sak som på fb som jag skrev till dig innan. man släpper inte in alla där, har saknat dig och din blogg fast du har alltid funnit i mina tankar och hjärtat. ps man behöver ju inte blogga varje dag om man inte har tiden,Kramis ♥♥♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vännen! Jag är faktiskt glad att vara tillbaka. När hösten kom blev dagarna trista, men nu blir det förgyllda av alla er goa bloggvänner som fortfarande finns kvar och kanske dyker det även upp några nya med tiden, vem vet? 😃
   Kramis!❤️

   Radera
 6. Klart du vart saknad........
  Sorry för mitt avbräck me´ men hälsan har vart svår :(
  Bloggar sporadiskt mer än någonsin/Kram ❤️

  SvaraRadera

Här är det Morsans regler som gäller. I kommentarsfältet råder nolltolerans mot otrevliga kommentarer, men alla andra tas med glädje och tacksamhet emot.
//Morsan ❤️