fredag 28 april 2017

Pinsamt

 

Hade nästan helt glömt att jag har en blogg. Tro det om du vill, men jag glömmer faktiskt bort min blogg mellan inläggen. Ser att jag inte skrivit något sedan början av April, en månad som nu lider mot sitt slut. Dessutom hade min blogg fortfarande en vintrig bakgrund, pinsamt värre, men nu är iallafall det fixat.

osäker-smiley

Det har inte hänt något speciellt sedan sist jag skrev ett inlägg. Jag går fortfarande på sparlåga och har ännu inte fått påbörja några järninjektioner, men det är på gång. Sista gången jag ringde VC så fick jag prata med en annan ssk som var betydligt trevligare.

För att vara säker på att få ett samtal med läkaren bad jag om en inbokad telefontid. Har jag väntat så här länge så kändes det okej att vänta lite extra bara jag var säker på att samtalet skulle komma.

Doctor2

Förra vecka fick jag äntligen prata med min läkare.. Han berättade att de nu har ordnat så att de kan utföra injektionerna på VC. Innan han skriver ut ett recept på järnet så ville han att jag skulle lämna ett nytt prov (vilket jag gjort), då det gått dryga 2 månader sedan jag tog provet som visade att jag behövde få järninjektioner. Så kan det bli när ingen vill ta på sig att göra det som måste göras.

suck1

Läkaren sa att det troligen kommer att ta ett par veckor tills jag får min första omgång med järn. Så nu får jag bara hoppas på att det inte drar ut mer på tiden än så, för nu känner jag verkligen av min järnbrist.

Orkar inte göra något utan att bli andfådd och min hjärtklappningen är nog mer för knippad med järnbristen än mitt höjda Levaxin intag? Trots att jag nu återgått till min gamla dos (med läkarens inrådan), så vill inte hjärtklappningen ge med sig. De sista dagarna har jag dessutom fått en hemsk influensa liknande värk i kroppen, främst i revbenen och ryggen.

sjuk-kvinna-för-tecknad-film-19197893

Jag mår skit, helt enkelt!

Inte har jag fått någon tid till ögonmottagningen än heller, så jag kontaktade dem. Långa väntetider, så jag kommer jag troligen inte få någon tid för än tidigast i början av juni. Jag får verkligen hoppas att den långa vänte tiden inte ska ha någon negativ inverkan på min syn? Vad jag förstått så är ju tiden avgörande.

Inga nya sängar hos oss ännu, tyvärr. Vi får vänta ett tag till, till vecka 21 närmare bestämt, för sängarna tillverkas på beställning. Så min stackars värkande kropp får uthärda den hårda sängen en tid till.

depositphotos_13949908-stock-illustration-cartoon-person-trying-to-sleep

Ja, som ni märker, så har det inte hänt så mycket sen sist, förutom att jag blivit ett år äldre i veckan som gått.

tarta_5253148f9606ee3e24ad6282

Det firade vi med en grillkväll tillsammans med alla ungdomarna som bor i samma stad som oss här nere i Småland. Alla 4 döttrarna var på plats med sina respektive förutom Lias pojkvän som var bortrest. Jag har alltid önskat mig en stor familj och nu har jag det.

Med bara oss som bor här i samma stad blir vi 10 personer när vi samlas. 4 döttrar + 4 pojkvänner + jag och älsklingen. Tänk när de börjar yngla av sig…

Om sönerna, deras respektive, barnbarn och mina föräldrar också skulle komma, ja då blir vi totalt 19 personer. Förhoppningsvis kommer ett sådant tillfälle inom en snar framtid?

f90cb7c2b8a354fe4cd5574d8cd1122d

Av min äldsta dotter har jag fått i present att gå till frissan och göra vad jag vill med håret. En perfekt present, för jag behöver verkligen göra något som får mig att känna mig lite piggare och gladare. Tyvärr hade de ingen ledig tid för än den 11 maj, så jag får härda ut ett tag till. Sen så får vi se vad det blir? Tänkte låta frisören få rätt så fria tyglar….

Frisyrer

Nu i helgen kommer mina föräldrar över till oss för att fira min födelsedag lite i efterskott. Det var rätt länge sedan vi sågs så det ska bli kul att få rå om dem en stund.

Det tar till och med på mina krafter att sitta framför datorn och skriva, så det får räcka för den här gången. Det var ju inget direkt upplyftande inlägg, så nu blir det inget nytt för än jag har något mer positivt att komma med.

IMG_2068

I början av året gjorde jag ett nytt Instagram konto till min lilla pälskling, så om någon vill följa min Nala så kan ni söka på “naladog”. Båda döttrarna har tillgång till kontot, så även de kan posta bilder på vår älskade lilla vofsing.

Jag önskar er alla en härlig helg och en trevlig Valborg och 1 maj.

Underskrift png

3 kommentarer:

 1. Godmorgon fina vännen,
  Så trist med alla motgångar
  får hopars det löser sig snart det sägs att man blir starkare av allt man går igenom fast det kanske inte känns så just nu.men du får ha en trevlig helg och valborg puss och kram ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 2. Jag har också svårt att få till några inlägg på bloggen. Men det finns ju andra ställen som vi håller kontakten på ❤️ Tyvärr så kan jag inte se någon bakgrund på din blogg när jag loggar in på min läsplatta, men jag är säker på att den är fin. Du är så duktig på sånt. Blir inget valborgsfirande här, men vi ska gå och titta på ett bål (om det inte regnar). Kram ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 3. Vad dåligt att de inte kunnat ordna så du får dina järnsprutor ännu! Skriv en insändare i lokala tidningen! Man blir ju skitförbannad. Men man ska ju orka också, för när man är så trött som du är så orkar man inte ta tag i sådant. Hur har det gått över helgen? Hur mår du nu? Blir lite orolig, ska nog skriva till dig på messenger tror jag.
  Ja, du har fått en stor familj nu :-) Härligt.
  Härligt också att du fick träffa dina föräldrar i helgen, antar att ni haft det riktigt mysigt :-)
  Puss & kram från mig! ♥

  SvaraRadera

Här är det Morsans regler som gäller. I kommentarsfältet råder nolltolerans mot otrevliga kommentarer, men alla andra tas med glädje och tacksamhet emot.
//Morsan ❤️